fbpx

Gastropoint

 

Alla ska ha cykelavstånd till riktigt bra restauranger! Det är vår vision som vi jobbar mot. Dessutom vill vi väldigt gärna;

 

Minimera transporter för miljöns skull
Det gör vi genom att samordna beställningar och vi försöker göra allt vi kan för att arrangera så effektiva och klimatneutrala transporter som möjligt.


Ge restaurangerna tid för planering

Restauranger kan vinna mycket på att planera sin tid i köket och via Gastropoint kan en viss volym i beställningar uppnås som gör att restaurangen kan uppnå en effektivitet och dessutom använda tid i köket som inte är fullbelagd. Allt detta gör att de kan erbjuda riktigt bra menyer till ett riktigt bra pris.


Öka restaurangernas räckvidd
Det gör vi genom att erbjuda samordnade schyssta leveranser utanför restaurangerna normala geografiska område.


Ge alla möjlighet att njuta av god, vällagad mat från Sveriges bästa kockar
Via Gastropoint kan familjer maximera sin tid för fredagsmys och kvalitetstid tillsammans istället för att stå i köket.


Ge mindre orter tillgång till storstadens utbud av olika smakupplevelser
Gastropoint samarbetar medvetet med restauranger med olika inriktning. Så ena veckan kan vi arrangera Japansk Fusion. Den andra en tapasmeny. Den tredje veckan kan det bli Libanesisk meze och den fjärde kan det vara klassiska nordiska smaker med lokal inriktning. Och så vidare. Och allt detta i alla mindre orter som vi levererar till.


Minimera transportkostnader
Via vår ambition om samordnade transporter så blir kostnaden utspridd på många vilket gör att det blir kostnadseffektivt. Det är bra för alla!

 

För att lösa detta i praktiken gör vi så här:

  • GASTROnomi

Vi väljer ut riktigt bra restauranger i området och hjälper dem ta fram unika menyer som passar för leverans. Vi lägger stor vikt vid uppläggningen så att de kan överföra sin stil från tallrik till förpackning – allt för att du ska få en riktigt bra upplevelse hemma! Vi provar själva allt innan vi låter en restaurang leverera till dig!

Sen samlevererar vi detta till en central upphämtningsplats på cykelavstånd från dig

  • GASTROpoint

Beroende på var ni finns som vill ha riktigt bra restaurangupplevelse så väljer vi ut upphämtningsplatser dit vi levererar maten. Saknar du en upphämtningsplats i din närhet? Låt oss veta! Anmäl intresset i formuläret här på websidan så återkommer vi när vi etablerar oss på din ort.

  • GASTROevent

För att kunna leverera en riktigt god måltid på ett klimatsmart sätt och till ett bra pris så samordnar vi beställningar från flera i ditt närområde och har därför fasta upphämtningstider. Vi väljer ut vilket erbjudande som finns tillgängligt vid varje tillfälle – något kul som händer i ditt område 😉